З 1 листопада 2024 року в Запоріжжі буде змінено тарифи на електроенергію, але ці зміни стосуватимуться виключно непобутових споживачів, таких як малий бізнес та організації, підключені до різних мереж, повідомляє видання «znaj.ua».

Пересічні мешканці, або домогосподарства, не відчують жодних змін у тарифах на електроенергію, і суми їх платежів залишаться незмінними.

Щодо цін на газ, то побутові споживачі також не можуть очікувати жодних змін. Тариф на газ залишиться стабільним на рівні 7,96 грн за кубометр протягом усього опалювального сезону. Така стабільність є особливо вигідною для сімей, оскільки споживання газу зазвичай збільшується в зимові місяці.

Комуналка
Комуналка

Аналогічно ціни на воду також залишаться незмінними. Для сімей, які споживають близько 6,5 кубометрів води на місяць, вартість становитиме близько 256 грн, виходячи з поточного тарифу 39,37 грн за куб. Тому, як і у випадку з газом, мешканцям не варто очікувати на збільшення рахунків за воду в найближчому майбутньому.

Підсумовуючи, можна сказати, що тарифи на основні комунальні послуги для населення Запоріжжя залишаться стабільними, що забезпечить мешканцям передбачуваність витрат/

Читайте також:

Погляд у майбутнє: доходи українців скорочуватимуться, а комуналка та продукти - дико дорожчати

Платити за світло можна за особливим тарифом: як перейти в опалювальному сезоні

Тарифи на електроенергію можуть злетіти до 12 грн/кВт: "Люди цього не витягнуть"