Чим успішнішою стає людина, тим більше чуток з'являється навколо неї, а якщо вона ще й не афішує (або не має) особисте життя, то кількість пліток множиться з кожним днем.

З цим і зіткнулася Тіна Кароль. Співачка тримає суворе харчування та займається спортом – їй приписують схуднення за допомогою Оземпіка. Тіна Кароль не з'являється у романтиці з іншими чоловіками - артистці приписують романи, якщо поруч з'явиться хоч хтось. Ось і зараз знаменитості вже знайшли нареченого серед бізнесменів.

Тіна Кароль, фото із соцмереж
Тіна Кароль, фото із соцмереж

За словами відомого блогера Богдана Беспалова, обранцем співачки виявився співзасновник клініки протезування "Protez Foundation" Юрій Арошидзе, який на 9 років молодший за співачку.

Юрій має українське та грузинське коріння, але народився він у Білорусі та навіть, за чутками, пройшов там військову службу. Здебільшого чоловік мешкає у США, де вже має громадянство, однак часто буває в Україні та допомагає нашим захисникам.

У своїх соцмережах Арошидзе доволі часто ділиться світлинами із Кароль. Крім того, співачку часто бачили у компанії бізнесмена на публічних заходах.

Юрій Арошидзе та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/u.aroshidze
Юрій Арошидзе та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/u.aroshidze

Артистка вперше прокоментувала чутки про своє особисте життя. Відео з відповіддю Кароль з'явилося у TikTok.

Під час одного з концертів Кароль із властивим їй гумором відповіла на здогадки прихильників.

"Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу: в "Дії" не бачила, все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…", - сказала зірка.

@nastyaprohorova23

#тінакароль

♬ оригинальный звук - Nastyaprohorova23

Читайте також:

Тіна Кароль стала посміховиськом на своєму ж концерті: "Груди забула покласти".

Тіна Кароль показала себе без одягу, але українці шоковані: "Ви як скелет. Що ви з собою зробили?".