Тіна Кароль останнім часом дуже відверта та активна зі своїми фанатами. Вона пубокує фото буквально скрізь і отримує компліменти щодо того, як чудово виглядає у свої 39 років.

Новий іноді кадри, які вона вирішує показати, викликають тривогу в українців. Так сталося й зараз, коли його шанувальники побачили артистку без одягу.

Тіна Кароль, фото із соцмереж співачки
Тіна Кароль, фото із соцмереж співачки

Днями в Мережі з’явився знімок, який привів її шанувальників у жах. Так, на одному з фан-аккаунтах знаменитості з’явився знімок, який, зважаючи на все, був зроблений у гримерній кімнаті або в готельному номері під час гастролей. У кадрі 39-річна Кароль позувала абсолютно без макіяжу та зачіски у трикотажній білизні сірого кольору, що складалася з вільних коротких шортиків та ліфа. На ногах були уггі.

Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, її відразу почали обговорювати. Багато хто був здивований, наскільки сильно схудла артистка. Хтось навіть припустив, що у Тіни анорексія.

"Тіна ти була гарна а тепер забагато що ти зробила з собою мені хочеться плакати”, “Згасає наша Тіна”, “Я аж злякалася”, “Це капець. Де ж та фігура? Для чого це показувати”, “Та ні,не гарна стала.Трохи треба поправитися”, “Я вибачаюсь ,але ви як скилет а не жінка,де ваша жіночність, що ви з собою зробили??”, “За дуже, жінка має бути жіночою, а не такою худою, трошки потрібно набрати",- писали у коментарях.

Публікація на фан-акаунті
Публікація на фан-акаунті

Читайте також:

Тіна Кароль розповіла про шлюб із олігархом: вийшла б заміж і за бідного.

Тіна Кароль у спідній білизні вразила апетитним тілом 20-річної дівчини: про таку фігуру всі мріють.