Тіна Кароль була одружена, та й взагалі у відносинах публічно всього раз - з її чоловіком Євгеном Огіром, від якого у неї є син Венімаїн.

Чоловік помер від онкології 11 років тому, і це особиста трагелія артистки. Після цього їй приписували романи, зокрема, з Даном Баланом і навіть з українським олігархом. Свого часу артистика відповіла на рахунок можливості того, що вона вийде заміж за олігарха.

Тина Кароль
Тина Кароль

3 роки тому співачка вперше розповіла, що думає про це в рубриці “33 питання за 3 хвилини” з телеведучою Олександрою Кучеренко на каналі ICTV.

Журналістка запитала Кароль, чи погодилася б вона вийти заміж за олігарха. На що артистка зазначила, що вона вибирає чоловіка, а не статус. При цьому вона підкреслила, що обрала б навіть бідного обранця.

Тіна Кароль, фото із соцмереж
Тіна Кароль, фото із соцмереж

Коли в 2024-у Тіна заявила про своє небажання афішувати нове весілля, в пресі одразу ж понеслося версія про те, що Кароль вже давно реалізувалася в особистому житті знову. Мовляв, якщо артистка настільки серйозно ставиться до власної приватності, то могла вже і знайти собі нового чоловіка, і навіть народити.

Читайте також:

Тіна Кароль у спідній білизні вразила апетитним тілом 20-річної дівчини: про таку фігуру всі мріють.

Ботокс, хірурги чи все ж правильний спосіб життя? Тіна Кароль, Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли секрети молодості.