Тіна Кароль останніми місяцями зачаровує своєю не просто стрункою, а спортивною фігурою. Звичайно, деякі приписують їй вживання того ж таки "Оземпіка".

Щодо цього артистка вже відповідала, що нічого собі не коле, адже хоче народити здорову дитину в майбутньому. А її тіло – результат її ж старань: регулярний тренувань та гарного харчування. Що ж їсть Тіна Кароль? Співачка показала це нещодавно.

Тина Кароль
Тина Кароль

Останнім часом співачка часто ділиться зі своїми шанувальниками процесом тренувань у соціальних мережах. Але це не просто легка розминка чи звичайні вправи. Тіна займається на високому рівні йоги, що вимагає не лише фізичної підготовки, але й внутрішньої гармонії та витривалості. Зірка також відверто розповідає про свій режим харчування. Її дієта завжди була суворою — максимум овочів, мінімум вуглеводів, відмова від солодкого, борошняного, смаженого та калорійного.

Незважаючи на роки жорстких дієт, останнім часом Тіна змінила свої погляди на харчування. Співачка дозволяє собі іноді скуштувати повсякденні страви, які раніше уникала. Наприклад, нещодавно Тіна поділилася зі своїми підписниками обідом, який складався з овочевого супу та лапші, а також із пів буханки хліба. Це виглядає досить звично, однак шанувальники не можуть не помітити, що навіть така калорійна їжа не впливає на її фігуру.

“Гламур? Розкіш? Це побут працюючої людини. Обід відбувся,” – з гумором підписала співачка своє фото.

Обід Тіни Кароль
Обід Тіни Кароль

Читайте також:

Тіна Кароль стала посміховиськом на своєму ж концерті: "Груди забула покласти".

Тіна Кароль показала себе без одягу, але українці шоковані: "Ви як скелет. Що ви з собою зробили?".