Вже навіть росіянам важко приховувати, що вночі 21 вересня українські дрони потужно відпрацювали по їхнії військових складах. Так, наприклад, російські ЗМІ повідомляють, що українські БПЛА нібито "вразили секретний об'єкт", де може перебувати ракета "Сармат/Сатана".

Стало відомо, що БпЛА вразили секретний об'єкт у Тверській області неподалік Торопця.

Згідно з оприлюдненою інформацією, нібито йдеться про військову частину ракетних військ у селищі Октябрське.

Об'єкт, як повідомляють джерела росЗМІ, розташований між Торопцем і Старою Торопою, куди евакуювали мешканців, коли в Торопці знищували склад, а неподалік є поле, де нібито регулярно щось підривають.

Місцеві, що живуть поряд з селищем, пишуть в соціальних мережах, що тікають "про всяк випадок", оскільки побоюються, що ракети можуть стерти десятки кілометрів навколо.

"Ті, хто там хто був, розповідають, що шахти ракетні, де шлюзи, як у бункері. У травні цього року туди безпілотник упав, військові тоді сказали, що якби вони вибухнули, то на 30 кілометрів навколо все знесло б. Говорять там на бойовому чергуванні ракета "Сатана" стоїть", – йдеться у повідомленні.

До слова, у своєму вечірньому зверненні до українців 21 вересня 2024 року Президент Володимир Зеленський підкреслив, що Україна завдала ураження по арсеналах у Росії своєю зброєю, без використання зброї партнерів.

"Є чергове ураження арсеналу в Росії, і це був значний арсенал для окупанта… Також є хороша робота СБУ по ще одному арсеналу російських військ. Це були сховища російських тактичних ракет та керованих авіабомб – усе те, що Росія використовує для терору проти наших міст, наших позицій", - заявив Зеленський.

Читайте також:

Будинки тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото