У РФ поскаржилися, що в ніч проти суботи, 21 вересня, Тихорецький район Краснодарського краю атакував цілий "рій" дронів.

Коли у травні 2024 року Володимир Путін вирішив змінити міністра оборони Росії Сергія Шойгу на економіста Андрія Білоусова , багато хто сподівався, що у відомстві відбудуться глобальні зміни. Ось тільки Міноборони РФ із новим главою продовжує, як і раніше, брехати про війну.

Так, вранці 21 вересня 2024 року у російському Міноборони заявили, що "перехопили" 101 український дрон літакового типу.

"53 БПЛА перехоплені та знищені над територією Брянської області, 18 - над територією Краснодарського краю, 5 - над територією Калузької області, по 3 БПЛА над територіями Тверської та Білгородської областей, по одному БПЛА над територіями Смоленської, Курської .

Насправді ж, про що свідчать соцмережі, в Росії сталося багато пожеж та вибухів.

Так, наприклад, вранці 21 вересня голова Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв написав у своєму телеграм-каналі, що з Тихорецького району евакуювали 1200 людей.

І хоч губернатор не називає населений пункт, з якого вивезли людей, проте місцеві жителі стверджують, що дронами атаковано частину 57229-41 (неофіційно її називають "білі сараї") у селищі Кам'яний Тихорецького району.

Там, за словами місцевих жителів, на складі боєприпасів почалися пожежа та вибухи.

Також у посту Кондратьєва сказано, що в'їзд до Тихорецького району автошляхом з боку Виселківського району тимчасово перекрито.

Крім того, російські Telegram-канали повідомляють, що сьогодні вночі було атаковано 23-го арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ у Тверській області, неподалік від Торопця.

Так супутники NASA зафіксували пожежі на території військової частини в Жовтневому під Торопцем.

Читайте також:

Будинки тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото