Нещодавно ми писали про знаки Зодіаку, у яких набагато більше, ніж у інших, можливостей розбаагтіти і насолоджуватися грошима до глибокої старості.

Але на противагу їм є й ті, хто має вкрай складні стосунки з грошима. Давайте ж дізнаємося, хто із знаків Зодіаку зовсім не вміє звертатися до грошей.

Гроші
Гроші

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Парадоксально, але працьовиті Стрільці часто опиняються на межі фінансової катастрофи через свою схильність до імпульсних покупок. Вони легко можуть витратити гроші на щось яскраве та привабливе, особливо якщо це стане для них винагородою за важку роботу. Стрільці вважають, що заслужили на задоволення, і без вагань готові витратитися на нього. Їм потрібна підтримка та розумні поради від партнерів, щоб утримувати бюджет під контролем.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби — емпатичні та співчутливі, що нерідко заважає їм дбати про свої фінанси. Бачачи когось у біді чи благодійному зборі, вони не роздумують, віддаючи значні суми, навіть якщо самі потребують цих грошей. Для Риб допомога іншим стоїть вище за їхні власні потреби, що часто залишає їх у складних фінансових ситуаціях. Це не завжди призводить до катастрофи, але часом Риби ставлять себе в становище, з якого важко вибратися.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водоліям важко встояти перед новими технологіями та трендами. Вони завжди прагнуть спробувати щось нове та унікальне, будь то гаджети або косметичні продукти. У результаті вони можуть витратити цілу зарплату на останнє нововведення, не замислюючись про наслідки. Безрозсудні витрати Водолія можуть шокувати його оточення і близьким людям часто доводиться переконувати його зупинитися.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви можуть бути ощадливими, але тільки доти, доки справа не стосується подарунків та догляду за собою. Бажаючи виділитися та запам'ятатися, Леви не скупляться на розкішні подарунки для близьких. У їхній картині світу це вираз вдячності і статусності, що змушує їх вибирати найкраще і найдорожче. Крім того, розкішні спа-процедури та догляд за собою для Львова — це обов'язкові витрати, відмовитися від яких вони не можуть навіть у скрутні часи.

Гроші
Гроші

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези відомі своїм витонченим смаком і пристрастю до моди. Вони не можуть пройти повз стильні речі, навіть якщо ті навряд чи носитимуть у майбутньому. Купівля заради галочки та задоволення власної естетичної потреби - це те, що Терези цінують більше, ніж стабільне фінансове становище. Вони нерідко опиняються в ситуації, коли гроші йдуть на речі, які потім так і залишаються припадати пилом у шафі.

Близнята (22 травня - 21 червня)

Будучи вітряним та непередбачуваним знаком, Близнята постійно борються зі своїми бажаннями. З одного боку, вони хочуть відкладати гроші і мати запас на майбутнє, але з іншого боку, азарт і жага до пригод можуть змусити їх спустити все на розваги. Особливо їм складно пройти повз лотерейні квитки або казино, де миттєва насолода здається більш привабливою, ніж довгострокова стабільність.

Читайте також:

5 знаків Зодіаку мають потенціал стати мільйонерами: кому гроші так і пливуть до рук.

Листопад кардинально все змінить: знаки Зодіаку, на які чекає крутий поворот.