Володимир Остапук нещодавно втретє одружився і чекає на свою третю дитину від на 16 років молодшої Катерини Полтавської.

Деякі українці вже пророкують їй долю розведення з дитиною, адже впевнені. що телеведучий неодмінно з нею незабаром розлучиться. Звичайно, дівчина все це бачить, але лише підігріває до себе інтерес, використовуючи маніпуляції на розлученні.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото із соцмереж
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото із соцмереж

Вагітна дружина Володимира Остапчука заявила про розлучення та зміну прізвища І саме це стало причиною її нещодавнього візиту до РАЦСу.

Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Катерина пояснила, що вони з Володимиром знову завітали до даної установи не заради розлучення, як можна було би подумати, а заради зміни паспортних даних. На даний крок вона пішла через майбутню дитину.

Раніше Полтавська вирішила залишитися зі своїм дівочим прізвищем, і це вилилося у необхідність виправити дану ситуацію зараз.

“Розлучення? Ладно, це пізніше якось. Сьогодні вирішила, що треба змінити прізвище. Не хотіла раніше, бо Остапчуків вже забагато. Але Вова вмовив, щоб з дитиною не одному прізвищі всі були”,- написала Катерина.

Сториз Полтавської
Сториз Полтавської

Читайте також:

Володимир Остапчук не поспішає казати найближчим родичам про вагітність нової дружини, правда від шоумена.

Юна дружина Остапчука розповіла, як їй вдалось залишитись жити з ним після 2 зустрічей: "Більше з хати не виходила".