Телеведучий Володимир Остапчук нещодавно одружився вже втретє і вже втретє готується стати батьком.

Обранкою 40-річного чоловіка тала дівчина, яка на цілих 16 років його молодша і, як казав сам Володимир, до початку стосунків з ним вона навіть була незайманою.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото із соцмереж
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото із соцмереж

То як така незвичайна пара взагалі склалася? Сама Катерина Полтавська розповідала, що на момент знайомства з Остапчуком була "прищава" і сама не розуміє, як він закохався в неї. А зараз дівчина поділилася тим, як вони почали жити разом.

Про це 24-річна журналістка розповіла сама, коли відповідала на питання підписників у своїй stories у соцмережі Instagram. Вона загалом розповіла щодо того, як розпочалося їх спілкування з Володимиром Остапчуком. І насправді, все почалося з того, що він написав їй у Telegram із проханням допомогти розблокувати його Instagram-сторінку.

За словами Катерини Остапчук, вона допомогла шоумену розблокувати його сторінку. Він написав їй, що доступ було відновлено, але навіть і не подумав про те, щоб подякувати. Тоді Полтавська подумала, що він досить такий, нахабний чоловік. Суто на це вона нічого не написала йому, але додала, що якщо у неї колись буде весілля, то вона б хотіла, аби він був ведучим на її святі. І щоб він обов’язково зробив їй знижку. На це шоумен відповів дуже просто: “Ок”. І протягом наступних трьох місяців між ними не було ніяких листувань. Єдине, що зробив Володимир Остапчук, це підписався на її сторінку в Instagram.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж
Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж

Перед тим, як потрапити до Володимира Остапчука в квартиру, Катя зустрічалася з ним двічі. І перший, і другий раз, вони обоє говорили дуже довго по декілька годин. Тоді він здався Катерині абсолютно душевно пораненим чоловіком. Їй хотілося його обійняти і заховати від людей. Також її зачепила його щирість. В кінці вже другої зустрічі він дав їй ключі від своєї квартири.

Шоумен пояснив Каті, що якщо у неї буде така ситуація, що буде пізно і вона не буде встигати до себе додому на Борщагівку (один із районів Києва), то його друга кімната завжди відкрита для неї. Вона подумала, що це дивно, але взяла ці ключі від квартири. Вже наступного дня Катерина Остапчук приїхала до квартири шоумена і приготувала йому суп. Дочекалася, поки він прийде з роботи і більше з тієї “хати” не виходила.

Сториз Катерини Полтавської
Сториз Катерини Полтавської

Читайте також:

Катерина Полтавська у 40-річчя Остапчука вивалила несподівану правду про чоловіка: "Ти часто знецінюєш".

Вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла про весілля та вінчання: "Це потрібно через 15 років" .

Колишня Остапчука розповіла про судовий процес із колишнім: "На нього накладеться арешт".