Вже 1 листопада 2024 року на екрани вийде 13 сезон шоу "Холостяк", де дівчата боротимуться за срце військового і поета Олексанра "Терена" Будька.

Звичайн, поки хтось бажає хлопцю знайти своє кохання, інші плюються отрутою і критикують шоу. Серед останніх і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Григорій Решетник та Олександр Бутко, фото: пресслужба СТБ
Григорій Решетник та Олександр Бутко, фото: пресслужба СТБ

В інтерв’ю для ютуб-підкасту "Розлючена" блогерки Аліни Шаманської лідер гурту "Антитіла" зізнався, вважає рішення телеканалу СТБ зробити головним героєм ветерана війни з ампутаціями кінцівок Олександра Терена правильним і хорошим.

Однак, Тарас не вірить у чесність шоу. На думку виконавця, все, що бачать глядачі проєкту, — це заздалегідь написаний сценарій. Також Тополя сумнівається в щирості учасниць. Він вважає, що більшість дівчат проходять кастинг на шоу "Холостяк", щоб знайти популярність, а не кохання.

"У мене двоякі відчуття. Звісно, це потрібно робити. Це дуже хороша мета і хороші наміри. Питання лише в тому, що для мене шоу типу "Холостяка" — це ж така фейчина. Це просто шоу. Я ж знаю, як там все працює. Там пишуться сценарії в тупу. Просто щоб це не вилилось в те, що в телевізорі все красиво, а далі… Головне, щоб ця історія з “Холостяком” була щира. Тому що це більше про славу і про хайп, про якусь медійність, впізнаваність. Хоча мета хороша. Команда “Холостяка” розуміють контекст, розуміють проблему", — сказав Тополя.

Звичайно, Тарасу Тополі, який знайшов вже своє кохання і побудував родину, легко говорили і критикувати. До речі, за ним давно помічено ці якості критикана, бо якось він накинувся і на гурт Go_A, які представляли Україну на Євробаченні.

Тарас та Олена Тополя, фото із соцмереж
Тарас та Олена Тополя, фото із соцмереж

Читайте також:

Тарас Тополя розповів, чи планує розлучення з дружиною Оленою та проговорився про інтим: "Непристойні бажання".

Олександр "Терен" Будько злив нюанси нового сезону шоу "Холостяк": "Супер гарні жінки та чоловіки теж".