Буквально кожна відома пара іноді стикається з тим, що шанувальники або жовта преса починають приписувати їм розставання.

Серед них опинилися і Тарас та Олена Тополя (Alyosha), адже зараз з'явилися чутки про зіркове розлучення. Сам лідер гурту "Антитіла" відреагував на такі розмови в інтерв'ю Аліні Шаманській.

Олена Тополя, Alyosha, фото із соцмереж
Олена Тополя, Alyosha, фото із соцмереж

Співак зазначив, що війна сильно вплинула на багато родин в Україні, і вони втратили емоційний контакт, що спричинило величезну кількість розлучень. А на чутки, що це могло статися і з його сім'єю, він спокійно відповів.

"Десь рік тому була якась хвиля, що я постійно повинен був на це реагувати. У нас міцна родина. Ця найбільша цінність. Діти, наш союз із Оленою. Ми цікаві особи, творчі люди. Це для мене настільки дорого, настільки цінно, що взагалі про яке розлучення може йтися. І зараз не йдеться про це", - підкреслив Тополя.

Також він з усмішкою зазначив, що може на це хтось і чекає.

"Може, хтось у тебе закоханий і чекає, поки ти розлучишся?", - пожартувала Шаманська.

На що Тополя зазначив, що скоріше його дружину, оскільки вона дуже красива.

Тарас Тополя
Тарас Тополя

Також у розмові співак зазначив, що треба весь час працювати над стосунками. До речі, розвертався лідер групи "Антитіла" і з приводу особистого.

"У нас з Оленою дуже насичене сексуальне життя. Це дуже важливо. Секс, сексуальне життя, вільне спілкування, вираження своїх бажань, навіть найнепристойніших - це все необхідно", - наголосив співак.

Читайте також:

Олена Тополя (Alyosha) створила це зі своїм обличчям і тепер шкодує: "Тільки терпіла, а собі не подобалася".

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя заявив про політичну кар'єру: Святослав Вакарчук надоумив?