Львівський обласний ТЦК та СП запустив ініціативу, націлену на старшокласників, заохочуючи їх продовжити навчання у військових академіях.

Військові представники відвідують школи по всьому регіону, щоб познайомити школярів із можливостями кар'єрного зростання у Збройних силах України.

Під час цих візитів рекрутери знайомлять дітей зі структурою армії, різними типами військової техніки та важливістю національної оборони. Вони наголошують на перевагах військової освіти та наголошують на ролі, яку молоді призовники можуть зіграти у зміцненні обороноздатності країни.

ТЦК у школі
ТЦК у школі

ТЦК зазначив, що збройні сили продовжують модернізуватися, але свіжий, мотивований персонал необхідний для створення ще сильнішої армії у майбутньому.

Кампанія проходить на тлі занепокоєння, висловленого Оксеном Лісовим, міністром освіти і науки України щодо зростаючої тенденції до того, що школярі, особливо хлопчики у старших класах, прагнуть залишити країну.

ТЦК у школі
ТЦК у школі

Лісовий наголосив, що міністерство активно працює над тим, щоб утримати цих дітей, сприяючи доступу до якісної довузівської та університетської освіти в Україні, сподіваючись, що це спонукає їх залишитися.

Читайте також:

Обов'язкова мобілізація жінок: що готує доля українців

Мобілізація українців, авто і навіть землі: народ позбавлять ділянок для військових нудж - дача та город "вилетять"

Мобілізація включає нову стратегію: українці самі біжать до ТЦК