Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський вважаються справді міцною парою українського шоу-бізнесу. На інтерв'ю у співачки регулярно запитують, як їм вдалося зберегти шлюб і Оля з радістю відповідає: іноді з гумором, іноді серйозно.

Зараз стало відомо, що Полякова з'їхала на квартиру зі свого шикарного будинку і вона розповіла, чому так сталося.

Оля Полякова, фото: hyser.com.ua
Оля Полякова, фото: hyser.com.ua

Співачка перебралася жити до своєї квартири в Києві після того, як там сталася халепа. Чотири роки тому, через те, що київські комунальники вчасно не полагодили дах, який протікав, велика кількість снігу, що почалася танути, просто опинилася у зірки в приміщенні.

Тоді Оля Полякова публікувала і висвітлювала все це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Вона показувала, що там було зіпсовано стелю, підлогу, а ще частково стіни. Одним словом, без ремонту ніяк не обійшлося! Це все сталося у 2020 році.

Цієї осені, 2024 року, співачка повідомила, що одного чудового ранку вона прокинулася саме в цій квартирі. Разом із нею була її 13-річна донечка Аліса, якій потрібно ходити до школи в Києві.

Дочка Оли Поляковой в мокром бикини выставила напоказ свои пышные прелести
Дочка Оли Поляковой в мокром бикини выставила напоказ свои пышные прелести

Як відомо, Оля Полякова разом із своїм єдиним офіційним чоловіком, Вадим Буряковським, та молодшою донькою (19-річна Маша живе окремо, в квартирі покійної бабусі), постійно мешкають на віллі в Київській області. До того ж, на самому березі Дніпра. У сімейства навіть є свій човен-катер, який Оля Полякова неодноразово показувала в своїх stories.

Поки квартира ще була не готова, саме цим човном Оля Полякова возила свою доньку Алісу в школу. Після того, як знаменитість перебралася до київської квартири, хоч там ще й не все зроблено, у них відпала необхідність діставатися до Києва Дніпром. Таким чином Оля Полякова та її донька мають можливість скоротити свій час на роботу та в школу.

Читайте також:

В епіцентрі рейду ТЦК: Єфросиніна та Полякова відриваються на концерті "Океан Ельзи", поки "трусять" українців.

Оля Полякова зізналася, що хотіла поїхати на фестиваль до Лайми Вайкули: "Наступного року вже не буде війни".