У липні 2024 року у Лайми Вайкуле відбувся традиційний фестиваль у Юрмалі. Звісно, ​​на ньому виступали й українські знаменитості.

Це сталося тому, що Лацма щиро підтримує Україну та однозначно висловлюється щодо війни, яку розпочала росія. Але не всі українські знаменитості наважилися поїхати туди, серед них і Оля Полякова, хоч спочатку було заявлено про її виступ. Чому ж "Королева ночі" відмовилася? Про це артистка розповіла в інтерв'ю Маші Єфросініній.

Лайма Вайкуле. Фото: скриншот YouTube
Лайма Вайкуле. Фото: скриншот YouTube

Оля зазначила, що цього року не поїхала на фестиваль Лайми, адже отримала пропозицію щодо участі у проекті "Неймовірні дуети". В інтерв'ю Маші Єфросиніної Полякова заявила, що якщо подібна пропозиція від Вайкуле до неї надійде, вона погодиться.

"Мене запросили, і я б поїхала, бо вважаю позицію Лайми однозначною, вона підтримує Україну, висловлюється в кожному своєму інтерв'ю проти війни. Не поїхала цього року, бо мені надійшла інша пропозиція від телеканалу взяти участь у проєкті "Неймовірні дуети". Я обрала проєкт у власній країні, дати збіглися, і я зателефонувала Лаймі і сказала, що не можу приїхати. Але якщо запросять наступного року і нічого не зміниться в позиції Лайми, то я приїду і співатиму українською, щоб люди не забували, що ми є. А взагалі, я сподіваюся, що наступного року вже не буде війни" , - поділилася Полякова.

Читайте також:

Істерика та сльози: Оля Полякова зізналася про проблеми на "особистому фронті", Маша Єфросиніна про все в курсі.

Ірина Білик у панічному страху за дітей через дикий тренд, але Поляковій байдуже: "Хай роблять, що хочуть".