Починаючи з 1 жовтня і до 31 грудня 2024 року Укрпошта ввела «Акцію вихідного дня», покликану допомогти споживачам знизити плату за обробку рахунків за комунальні послуги.

Ця функція, як повідомляє «znaj.ua», доступна широкому колу клієнтів та пропонує знижки на обробку платежів, пов'язаних із електроенергією та газом.

Щонеділі з клієнтів Укрпошти стягуватиметься лише 10 грн (плюс ПДВ) за обробку платежів, незалежно від суми. Ця знижена плата спрямована на полегшення фінансового тиску на домогосподарства в період зростання витрат на комуналку.

Пропозиція буде доступна приблизно у 1300 автоматизованих відділеннях Укрпошти по всій країні. Однак вона не діятиме у Запоріжжі та прилеглих містах області.

Укрпошта: скрін з відео
Укрпошта: скрін з відео

Щоб скористатися акцією, українцям слід переконатися, що вони приходять у години роботи відділень, оскільки знижка надається лише щонеділі.

Тим часом, у Запоріжжі та прилеглих областях діє окрема пропозиція, за якою фізичні особи та власники малого бізнесу можуть здійснювати платежі юридичним особам за зниженою ставкою 7 грн (без ПДВ). Ця альтернативна програма передбачає більш вигідні умови для мешканців цього регіону.

Читайте також:

Податки для українців підвищили в рази: гроші "поглине" не лише комуналка та дорогі продукти

Комуналка стане ще дорожчою: яка послуга вдарить по гаманцю

Коли почнеться опалювальний сезон і як зміняться тарифи на комуналку у морози