Незабаром в Україні відбудеться черговий Нацвідбір на вокальний конкурс на Євробачення-2025, який відбудеться у Швейцарії з 13 по 17 травня.

Звичайно, українські виконавці можуть спробувати свої сили і співачка Джамала (яка неодноразово була суддею шоу), розповіла, кого б вона була не проти побачити там вдруге.

Евровидение 2020. Фото: 24 канал
Евровидение 2020. Фото: 24 канал
Евровидение 2020. Фото: 24 канал

Кримськотатарська співачка, яка перемогла на Євробаченні 2016, зізналася, що хотіла б знову побачити Тіну Кароль, як представника України на пісенному конкурсі. Вона вважає, що артистка змогла б гідно виступити на міжнародній арені. Однак знову брати участь у шоу Джамала відмовилася. Вона розповіла в інтерв'ю "Люкс ФМ", що має "трохи іншу історію", а ось Тіна Кароль має всі шанси посісти призове місце.

Тина Кароль
Тина Кароль

"Мені здається, Тіні Кароль треба було їхати. Ну реально. Мені здається, вона дуже класно представила б. Були випадки, коли артисти кілька разів їздили на Євробачення", - поділилася Джамала.

Зазначимо, що Тіна Кароль вже брала участь у Євробаченні 2006, що проходило в Греції, з піснею Show me your love. Тоді артистка посіла 7 місце.

Читайте також:

Тіна Кароль відповіла про весілля із молодим бізнесменом: "У "Дії" не бачила".

Джамала розчулила кадрами з малюком і розповіла, як наводить тіло у форму після пологів.