Всім відомо, що у Катерини Осадчої, на відміну від Юрія Горбунова, до шлюбу з ним в іншому заміжжі були діти. А саме – син Ілля Поліщук, якому у вересні виповнилося вже 22 роки.

Усі пам'ятають цього високого та прекрасного юнака, адже Катерина іноді показувала його у соцмережах. Як же бний чоловік виглядатиме зараз? Осадча не залишила нас з цією таємницею і з гордістю похвалилася старшою дитиною.

Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha/

Знаменитість у своєму фотоблозі опублікувала рідкісне фото старшого сина Іллі, якому днями виповнилося 22 роки. А саме Катерина показала, як за допомогою відеозв'язку вітала його із днем ​​народження. На скріншоті видно підрослий іменинник під час прогулянки містом, а на іншому кінці дроту – його щаслива зіркова мама на тлі саду власного будинку під Києвом.

"Мій іменинник на зв'язку" , - написала Осадча, супроводивши текст емоджі у формі сердечок.

Сториз Каті Осадчої
Сториз Каті Осадчої

Відомо, що зараз Ілля перебуває за кордоном. Юнак здобуває освіту в університеті США з ІТ спеціальності. Зокрема поглиблено вивчає штучний інтелект. Свого часу ведуча зізнавалася, що старший син, незважаючи на закордонні перспективи, мріє повернутися до України та реалізовуватись саме на Батьківщині.

Читайте також:

Не тільки Катя Осадча: як виглядала перша дружина Юри Горбунова – була на 10 років старша і мала доньку .

Катя Осадча похвалилася своїм власним укриттям: тепер і вона, і Горбунов будуть у безпеці.