Кожен погодиться, що дзеркало, що запотіло, у ванній приносить масу незручностей. Ще б пак, у нього не можна нормально подивитися, а від нескінченного витирання на поверхні залишаються розлучення. При цьому навіть витерши дзеркальну поверхню сухою серветкою або рушником, не факт, що можна буде побачити своє відображення, адже дзеркало знову моментально запітніє. Але впоратися із цією проблемою можна.

Так, варто нанести на дзеркало засіб з вологовідштовхуючим ефектом і тоді дзеркало не запітніє, навіть якщо ваша ванна претендує на роль лазні.

Наприклад, із проблемою конденсату відмінно справляється харчовий желатин.

Розводимо в чверті склянки теплої води 1 ч. ложку желатину до розчинення. Змочуємо отриманою рідиною відповідну тканину і протираємо отриманою сумішшю чисте дзеркало.

Досвідчені господині стверджують, що після висихання жодних плям та розлучень не помітно. Проблема запітніння вирішена. Можна далі насолоджуватись своєю неземною красою відразу після прийняття гарячої ванни.

До речі, для чищення дзеркала та боротьби із запотівання використовують також зубну пасту. Засіб потрібно нанести на ватний диск та протерти ним поверхню дзеркала. Потім залишки пасти змивають. Паста не тільки перешкоджає запотіванню, але й чистить не гірше за будь-який дорогий засіб для миття скла.

Читайте також:

Це гробить ваші пральні машини: що не можна додавати, щоб прання не закінчилося ремонтом

Не сядуть і не зіпсуються: проста хитрість при пранні вовняних речей, про яку не всі знають

Прання навіть не знадобиться: як без проблем очистити рукави та комір пуховика від бруду