Таргани - поширена комаха-паразит. Як правило, вони потрапляють у квартиру за загальною вентиляцією, трубами водопроводу і каналізації, а також з речами або покупними меблями. Однак найчастіше таргани заводяться у квартирах, де течуть крани, брудно, де не прибирають і рідко миють посуд. Щоб вивести тарганів не обов'язково відразу купувати дорогі хімічні препарати, адже народні хитрощі працюють не гірше.

Так стало відомо про суперзасіб від тарганів, від якого шкідники дихнуть пачками. Потрібно лише 5 літрів води і склянку прального порошку.

Виявляється, таргани не виносять мильні склади, тому якщо комаха торкнеться розчину порошку, воно неминуче здохне.

Інструкція проста:

  • трохи підігрійте воду;
  • перелийте її в таз;
  • змішайте рідину із засобом для прання;
  • доведіть склад до однорідного стану, а потім обробіть їм кухонні меблі, плінтуси та підлогу.

Крім цього, змішайте порошок з крихтами печива і розкидайте "ласощі" темними кутами. Таргани із задоволенням їм пригостяться, але пережити перекус не зможуть.

Експерти стверджують, що непрохані гості згинуть уже за добу.

Якщо ж вам попалися невбивні особини, потрібно буде повторити обробку ще раз. Цього точно буде достатньо, щоб позбутися комах.

До речі, після знищення тарганів важливо, щоб вони не повернулися. Для цього потрібно вживати профілактичних заходів: підтримувати чистоту, не залишати на столі крихти їжі, відкриті ємності з водою. Не можна залишати брудний посуд у раковині, особливо на ніч. Усі щілини у дверних, віконних рамах, під плінтусами, у стінах необхідно замазати. Регулярне провітрювання допоможе уникнути появи шкідників. Щоб таргани не прийшли від сусідів, при миття підлог у воду можна додавати комах, що відлякують, речовини.

Читайте також:

Як позбутися тарганів за один день і без хімії: зникнуть у моменті

Це роблять майже в кожній родині: названо причину, через яку вдома заводяться таргани

І навіть хімія не потрібна: названий простий спосіб, який допоможе позбавитися тарганів