Стало відомо, що у віці 43 років пішов із життя російський актор Володимир Моргунов, відомий за ролями у серіалах "Моя прекрасна няня" та "Наша Russia".

Трагедія сталася ще 16 вересня, проте про смерть актора стало відомо лише після похорону.

Причина смерті невідома.

Володимир Моргунов народився 20 грудня 1980 року. Він у 2004 році закінчив РАТІ-ГІТІС за спеціальністю "актор драматичного театру і кіно", після чого два роки працював у Московському театрі "Біля Нікітських воріт". Паралельно актор працював ведучим на святах.

Дебютною для Моргунова стала роль у мелодрамі "Дорога Маша Березіна".

Володимир Моргунов також знімався у кіно та серіалах, наприклад, у ситкомі "Моя прекрасна няня" та телесеріалі "Хто в будинку господар?". Крім того, глядач знає Моргунова з фільму "Будинок шкереберть", а також проекту "Наша Russia. Яйця долі".

Володимира Моргунова проводили в останню путь 18 вересня у місті Малоярославець Калузької області.

Зазначимо, що про прокляття "Моєї прекрасної няні" заговорили після того, як лиха одна за одною почали переслідувати зірок серіалу і тих, хто мав до нього хоч якесь відношення. Так, спочатку з життя пішла акторка Любов Поліщук. Влітку 2015 року від раку головного мозку померла Жанна Фріске, яка проходила проби на роль головної героїні. Через три роки той самий діагноз поставили Анастасії Заворотнюк, яка і втілила на екрані няню Віку. Зараз і Заворотнюк немає в живих.

Читайте також:

Діти Ален Делона вперше зробили заяву про смерть батька після звинувачень у вбивстві: хотів робити евтаназію

Життя після смерті: вчені з'ясували, скільки часу людський мозок зможе існувати без кисню

Секрет довголіття: чому регулярність сну знижує ризик смерті