Ніхто не заперечуватиме, що на сьогоднішній день немає у світі політика, котовий би не шукав можливості завершити війну в Україні. І саме наявність безлічі сценаріїв свідчить, що, можливо, війна наближається до кінця, оскільки є зацікавленість великих гравців її закінчити. А ось Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс висловив сумніви щодо ймовірності завершення війни Росії проти України до 2025 року.

Так, на думку міністра оборони Нідерландів Рубена Брекельманса, війна, яку Росія розпочала проти України, не завершиться у 2024-2025 роках.

В інтерв'ю LRT він наголосив, що ситуація на полі бою залишається складною і країни Заходу мають продовжувати надавати Україні військову підтримку.

"Я не думаю, що війна закінчиться цього року і не думаю, що вона завершиться наступного року. Звичайно, необхідно продовжувати надавати Україні якнайбільше військової допомоги, але ситуація на фронті дуже складна", – зазначив Брекельманс.

Міністр також наголосив на важливості реалістичних очікувань щодо тривалості конфлікту.

Він зазначив, що війна, на думку багатьох, перетворилася зі спринту на марафон, але фактично це спринт завдовжки 42 кілометри. За його словами, союзники України мають бути готовими до довгострокової підтримки.

Брекельманс також закликав європейські країни забезпечити, щоб їхні громадяни продовжували підтримувати Україну та не мали хибних сподівань на якнайшвидше завершення війни.

Читайте також:

Вже навіть прихильники Путіна заговорили про переворот і крах Кремля - ​​готуються до "гострих подій"

Лікарі безсилі: Путін не зміг без папірця згадати назву Курської області

Тепер армія Путіна точно буде в психлікарні: Зеленський зробив історичну заяву про новітню зброю "Паляниця"