Подорожчанням послуг мобільного зв'язку сьогодні вже нікого не здивувати. Цей процес почався кілька місяців тому і зараз продовжує набирати обертів. Справа в тому, що операторів мобільного зв'язку зобов'язали встановити акумулятори та генератори на своїх станціях, адже з початком відключень світла навесні 2024 року в Україні погіршився мобільний зв'язок. Про чергове подорожчання послуг анонсували у "Київстар".

Так, один із трійки лідерів мобільного зв'язку "Київстар" попередив своїх абонентів про зміну деяких послуг. Зміни відбудуться з 16 вересня і торкнуться вартості пропозицій.

Про це сказано на сайті компанії . Там зазначили, що оновлять:

  • тариф SIM для пристроїв;
  • стартовий пакет Smart SIM.

Так, з 16 вересня 2024 року буде оновлено тариф SIM для пристроїв та стартовий пакет Smart SIM. Зокрема, підключення тарифу SIM для пристроїв коштуватиме 100 грн. Стільки ж стартовий пакет Smart SIM.

"Ми переглядаємо вартість тарифів, стартових пакетів та інших послуг, щоб продовжувати збільшувати інвестиції, щоб розширювати мережу. І оснащувати її додатковими джерелами живлення, генераторами", – розповіли у "Київстарі".

Там нагадали: SIM для пристроїв – це спеціальний тариф, призначений для дистанційного керування розумними гаджетами зі свого мобільного. Його можна підключити до Smart SIM.

"Цю SIM-карту можна поставити в сигналізацію, кондиціонер, GPS-трекер тощо і дистанційно управляти розумним гаджетом зі свого мобільного", - зазначили в компанії.

Щоб підключити тариф, необхідно придбати SIM для пристроїв. Після чого:

  • вставити SIM у смартфон та набрати *929*206#;
  • поповнити рахунок на 50 грн (вартість до майбутньої зміни) – це одноразове поповнення та потрібно для активації тарифу;
  • переставити SIM в розумний пристрій, яким хочете керувати.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2024 року компанія "Київстар" вже переглянула вартість деяких тарифів у зв'язку з тим, що у них збільшилось споживання мобільного трафіку. Зокрема, йдеться про тарифи LOVE UA База, LOVE UA Контракт, LOVE UA Світло 2023, LOVE UA Світло 2023 із Суперсилою Економія, Максимальний Безлім 2019.

Читайте також:

Київстар попередив: скільки доведеться платити за зв'язок із 1 вересня

Не дивуйтесь новим номерам: Київстар вводить коди, які починаються на 077

Як налаштувати у смартфоні повідомлення про те, що у вашому будинку незабаром відключать світло. Інструкція