Наталя Могилевська через роки віддачі лише сцені та фанатам, нарешті, здобула й сімейне щастя.

Так, артистка стала мамою двох чудових дівчат, а також знайшла чоловікові своєї мрії – Валентина. Звичайно, фанатам Могилевській цікаво, чи Валентин робив їй офіційну пропозицію, чи дарував обручку і зараз артистка дала можливість перевірити це.

Наталія Могилевська, фото із соцмереж
Наталія Могилевська, фото із соцмереж

Уже легендарна українська співачка Наталія Могилевська повідомила про те, що незабаром всі побачать її нову відеороботу на одну з її пісень. Вона поділилася новими світлинами прямо зі знімального майданчика на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала себе перед підписниками у чорному довгому тканинному пальто, білих штанах вільного крою та чорною кофтинкою на зав’язках в області “бюстьє”. До всього цього вона підібрала білі чоботи з натуральної шкіри та насичено-помаранчеві окуляри з товстою чорною оправою.

Уже відомо, що Наталя Могилевська нині відзняла кліп на пісню “Мені казали”. Це досить цікава робота і не схожа на ті пісні, які зірка випускала раніше. Утім, що ті пісні, чи кліп, чи образ. Прихильників зацікавило інше — долоні співачки та її пальчики. А саме те, чому на них досі немає весільної каблучки, або вже обручки. Або, можливо, що ця каблучка існує, але зірка її просто не носить. Тож фанати зірки нині гадають, вона одружена нині, чи ні.

До Валентина й усиновлення діточок Наталя Могилевська була двічі офіційно заміжньою жінкою. Вперше співачка вийшла заміж у 2004 році за українського бізнесмена Дмитра Чалима. Вони розлучилися вже через рік, у 2005 році. Другий шлюб був із бізнесменом Єгором Долініним. Він протривав із 2006 до 2011 року.

Читайте також:

Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”.

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила.