Нещодавньою яскравою подією в інформаційному просторі українців був рейд ТЦК. У тому числі їх занесло і на концерт "Океан Ельзи", де після виступу Вакарчука розпочалася "бусифікація".

Тоді сам виконавець та весь гурт отримали дозу негативу від українців. А сам Вакарчук зараз розповів, скільки заробив на концертах у Києві та куди підуть ці гроші.

Вакарчук
Вакарчук
Вакарчук

Гурт зібрав 10 млн 557 тисяч грн із п'яти концертів "Океан Ельзи. 30 років. Того дня". Усі ці кошти будуть направлені на допомогу Силам оборони України. Про це група повідомила у своїх соцмережах.

"З 11 по 16 жовтня 2024 р. у київському Палаці спорту відбулася безпрецедентна серія виступів: 5 поспіль концертів Океану Ельзи стали абсолютним рекордом на цьому майданчику. І всі ми з вами стали не просто учасниками події, коли знову були разом у неймовірній атмосфері тепла, щирості, взаємопідтримки, а й допомогли нашим захисникам на 10 557 000 гривень" , - зазначив гурт у соцмережах.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Зокрема, гурт планує направити 10 млн 200 тис. грн безпосередньо захисникам, попередньо погодивши потреби з командирами бригад.

А 357 000 грн із продажу благодійного мерчу будуть направлені на спільний проект ОЕ разом із SoftServe Ukraine та фондом Open Eyes, мета якого закупити та передати безпосередньо на лінію фронту 30 медичних автомобілів для бойових медиків.

Читайте також:

Сльози неможливо стримати: Вакарчук виконав пісню "Човен" у Херсоні. Відео.

Тіна Кароль без ліфчика обтягла "груші" і оголила живіт: Даша Квіткова підказала?