В Україні є знаменитості, які давно не лише пов'язали себе узами шлюбу, а й завели дітей, а є ті, хто воліє зосереджуватися на кар'єрі та не думає про сім'ю.

Ось серед артистів, які схожі на горезвісних "чайлдифрі" Леся Ніктюк та Андрій Данилко. Що ж вони говорять про створення сім'ї: чи хочуть, чи планують?

Леся Нікітюк, фото із соцмереж телеведучої
Леся Нікітюк, фото із соцмереж телеведучої

Андрій Данилко, відомий багатьом як Вєрка Сердючка, — це людина, яку важко уявити в ролі батька, та й сам він цього ніколи не прагнув. У 51-річного артиста життя було далеко не легким, і його дитинство не можна назвати щасливим. В одному з інтерв’ю він зізнався, що виріс у родині з батьком-аб’юзером, і це наклало відбиток на його світосприйняття. Можливо, цей досвід вплинув на те, що Данилко вирішив не створювати власну сім’ю.

“Я давно одружений з сценою, і змирився з цим”, - каже він, обираючи жартівливий, але відвертий тон.

Андрій Данилко: скрін з відео
Андрій Данилко: скрін з відео

Леся Нікітюк ніколи не робила гучних заяв про своє ставлення до теми материнства. Проте її життя демонструє, що вона не прагне до цього. Леся охоче ділиться світлинами з маленькою племінницею, яку часто бачить і любить проводити з нею час. Але, схоже, цього їй достатньо.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Читайте також:

Закінчилось кохання? Леся Нікітюк накинулась на свого красунчика: "Якщо це правда… То дурачок".

Андрій Данилко вперше показав свої шикарні апартаменти з декількох квартир на Хрещатику.