Співачка Гайтана колись яскраво виблискувала на небосхилі українського шоу-бізнесу. Артистка навіть представляла Україну на Євробаченні у 2012 році.

Тоді Гайтана посіла у фіналі 15 місце з піснею Be My Guest. Але зненацька співачка буквально зникла зі сцени. Що ж сталося? Про це Гайтана вперше розповіла у Instagram.

Гайтана
Гайтана

Майже сім років Гайтана перебувала у творчій паузі та не радувала шанувальників своїми піснями. А з початком повномасштабного вторгнення зірка взагалі на якийсь час зникла з інфопростору.

"Я довго не співала і не записувала нову музику, оскільки почувала себе втраченою в хаосі як усередині, так і навколо себе. Мені потрібна була повна тиша, щоб знову навчитися по-справжньому чути себе. Намагаючись зібрати себе воєдино, як пазл з, здавалося б, втраченими шматочками, я шукала своє місце у цій новій реальності.Мені потрібно було знайти в собі сили, щоб повернути впевненість у завтрашньому дні, щоб бути джерелом підтримки для моїх близьких, особливо для моєї дочки, яка на тлі всіх змін потребує мене більше, ніж будь-коли", - написала Гайтана.

Гайтана, Фото: 112 Украина
Гайтана, Фото: 112 Украина

Артистка зізналася, що вперше за тривалий час нарешті відчуває сили для нових звершень.

"У такому стані минули місяці. Мене переповнювали страх і безпорадність, нездатність захистити всіх, кого я люблю, і почуття провини за те, що я не можу бути фізично поряд з усіма своїми рідними. Але тиша зцілювала, і поступово я знову відкрила у собі бажання жити і творити. Дайте собі час, знайдіть тишу навіть у хаосі", – звернулася до фанатів Гайтана.

Читайте також:

Подвійний Приходько. Співачка Гайтана кардинально змінила імідж.

Надя Дорофєєва, яка важить 48 кг , зізналася, що сидить на дієті: кастинг навіть серед десертів.