Не дивлячись на те, що зараз йде культ прийняття свого тіла, але деякі дівчата досі переймаються совими фігурами та силять на вічних дієтах.

У цьому списку навіть прекрасні квітки у яких немає жодного зайвого сантиметра або кілограма.

Так нещодавно стало відомо, що й Надя Дорофєєва сидить на дієті, а артистка важить лише 48 кілограм при зрості 168 см. То навіщо вона це робить?

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

При цьому Надя зробила собі легеньке послаблення – з’їдає тістечко 1 раз на тиждень. Таким чином тримається вже більш як місяць. Тож може зробити певні висновки з подібної дієти.

Страждала Дорофєєва від відсутності цукру в раціоні лише перші 2 тижні. Згодом звикла. Тепер, коли дозволяє собі раз на 7 днів поласувати випічкою, дивується – яка ж вона солодка!

Іноді дуже кортить з’їсти солоденького у критичні дні, та знаменитість поки тримається. Заспокоює, що невдовзі настане День солодкого – тоді й поласує. Тепер це для неї справжнє свято.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

На жаль, об’їдається ласощами не цілий день, а влаштовує кастинг серед десертів, обираючи лише один із них. Решта має чекати до наступного тижня. Dorofeeva страшенно пишається своєю силою волі.

Читайте також:

Надя Дорофєєва повідомила про небезпечну хворобу, наздогнала її під час туру: "Чи можна те чи це".

"З Парижа з любов'ю": Надя Дорофєєва в шкірі охопила попу і підкорила Францію у стилі "Матриці".