Незабаром на українські телеекрани повернеться романтичне шоу "Холостяк", провідним якого є незамінний Григорій Решетник.

Але поки до премхери ще залишилося кілька тижнів, чоловік вирішив поїхати з родиною за кордон і порозумівся перед українцями за свій такий вчинок. Це логічно, адже не всі чоловіки можуть собі дозволити таку розкіш: частина з них воює, а іншій частині заборонено виїзд за кордон.

Григорій Решетник та Олександр Бутко, фото: пресслужба СТБ
Григорій Решетник та Олександр Бутко, фото: пресслужба СТБ

Григорій зайвий раз не нагадує про те, що в нього аж троє маленьких синів. Натомість, неодноразово йому діставалося за виїзд закордон. Далеко не всі українці високо оцінили його поїздки в Європу, хоча знаменитість одразу давав зворотній зв’язок після критики і пояснював, що має на це повне право. І хоча зірка прекрасно знає про реакцію публіки на подорожі, все одно розповідає про них.

Зокрема, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Григорій зізнався, що забрав дружину з України та виїхав, але не просто так. У пари була конкретна ціль. Вони стали батьками, та непростими батьками, а вінчальними!

Сториз Решетника
Сториз Решетника

Сториз Решетника
Сториз Решетника

Читайте також:

Григорій Решетник впевнений, що він не ухилянт, коли не йде воювати: "Я чесно заробляю гроші".

Діяли професійно: Григорій Решетник розповів, як ТЦК упіймали його вже прямо на вокзалі.