Хоча українці давно не бачили шоу "Дорослі дівчатка" від Маші Єфросініної та Олі Полякової, але зараз телеведуча запросила співачку на "Іспит".

Вони порушили багато різних тем, у тому числі й питання дітей. Усім відомо, що молодша донька Олі Полякової Аліса навчалася у Лондоні, але цього року переконала маму повернути її до України. Однак, час не пройшов даремно і мала чогось навчилася.

Оля Полякова
Оля Полякова

З'ясувалося, що для того, щоб полегшити свій перехідний період під час перебування у Великій Британії, Аліса почала брати уроки верхової їзди. Спілкування з кіньми дало можливість дівчині відволіктися від щоденних турбот. Крім того, донька Олі Полякової опанувала професію конюха.

"Це тільки те, що її повністю захоплює. Коли ми цього року писали з нею бажання, вона бачить своє майбутнє таким: хоче їздити верхи професійно, займатися конкуром та брати участь у великих змаганнях", – розповіла артистка.

Аліса Полякова, фото із соцмереж
Аліса Полякова, фото із соцмереж

Зазначимо, що Аліса навчалася у коледжі та жила у гуртожитку від свого навчального закладу. Оля Полякова розповідала, що її молодша дочка дуже страждала без мами та тата поряд.

Читайте також:

Істерика та сльози: Оля Полякова зізналася про проблеми на "особистому фронті", Маша Єфросиніна про все в курсі.

Ірина Білик у панічному страху за дітей через дикий тренд, але Поляковій байдуже: "Хай роблять, що хочуть".