Ксенія Мішина вже давно розлучилася з Олександром Еллертом і пара потім ще кілька місяців "мурижила" українців то возз'єднанням, то новою витратою.

Після цього актрису не помічали ні з ким із чоловіків і ось зараз її зловили чи не за хавою одне відоме хлопця з "Квартал 95".

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Вона проходить повз чоловіка, то не може себе стримати й дає ляща по потилиці. Звісно, колега по зйомках не ковтає мовчки образу, а починає повчати красуню. Коли Ксенія пояснює, що не може спокійно сприймати його зачіску, актор радить у таких випадках 10 разів поприсідати. Мовляв, тоді її запал нападати на голомозих чоловіків спаде.

Так, цим чоловік був одружений Юрій Ткач.

Мішина здивувалася – навіщо присідати, якщо можна зробити ось так? І знову ляснула чоловіка по голові. Як вони після цього вестимуть спільний ефір, незрозуміло. Ткач, напевно, затаїв образу на чорнявку.

Тож обов’язково дочекається слушної нагоди й теж якимось чином обламає красуню. Стежимо уважно за перипетіями ранкової програми. Має бути гаряче. Взагалі складається враження, що Ксенія з Юрієм чудово порозумілися.

Сториз Ксенії Мішиної
Сториз Ксенії Мішиної

Читайте також:

Ксенія Мішина оголила животик і вразила ідеальним тілом: "Це не змагання."

Ксенія Мішина в ультратонкому міні звела з розуму ідеальним тілом: весь Беверлі-Хіллз біля її ніг.