Вже багато часу минуло з моменту розлучення Жарії Квіткової та Микити Добриніна, але люди ніяк не можуть відлипнути від цього шлюбу і дати людям будувати своє життя.

Так, нещодавно блогер Богдан Беспалов, який часто плодить різні духи про знаменитостей, заявив, що шлюб пари розпався через Квіткову.

Никита Добрынин и Даша Квиткова. Instagram
Никита Добрынин и Даша Квиткова. Instagram

Нібито вона відчувала ніжні почуття до продюсера та бізнесмена Євгена Таллера. А сам Микита не раз намагався врятувати шлюб і кілька разів йому це вдавалося.

"Проблема розриву стосунків не в Микиті, а в Дар'ї. Вона у стосунках. Не живуть разом, але разом. Її обранець — Женя Таллер. Даші він подобається, навіть дуже. Микиті доповіли цю справу, а він не відреагував. Микита розриву стосунків. не хотів, хотів врятувати сім'ю" , - стверджує Беспалов.

Також у Мережі кажуть, що Даша не байдужа до блогера Ігоря Лаченкова. Квіткова не почала просто спостерігати за такими звинуваченнями, а прокоментувала їх. Блогерка в Instagram-stories написала, що колишньому чоловікові не зраджувала і зараз у неї немає жодних стосунків.

"Значить так: я не зраджувала у шлюбі. Я не перебуваю і не перебувала у відносинах ні з Ігорем, ні з Женею. Х*рня висмоктана з повітря" , - різко відповіла Даша.

Сториз Дарії Квіткової
Сториз Дарії Квіткової

У цьому випадку дивним є лише те, що наше патріархальне суспільство шукає проблему саме в Дарії. Хоча це Добринін – той, хто невдовзі після розлучення дуже багато світився з іншою блогеркою – Чарою Хорив. Залишається побажати Дарії удачі та терпіння у боротьбі з цими чутками. Так воно буває, коли ти популярніша за колишнього чоловіка та іншим чоловікам це спокою не дає.

Даша Квиткова
Даша Квиткова
Даша Квиткова

Читайте також:

Дашу Квіткову застукали в обіймах відомого кулінара: затискалися, зайнялися спортом та побігли готувати .

Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Добриніним: "Він нічим не займається, нічого не хоче робити".