Всі знають, що зараз Потап втік з України і живе за кордоном. Нещодавно він опублікував фото з голлівудською знаменитістю Євою Лонгорією.

У цей час Настя будує своє майбутнє та виїжджає з України лише для концертів. Отже, вона живе одна у великому будинку, яким нещодавно похвалилася у соцмережах.

Настя Каменських, фото із соцмереж співачки
Настя Каменських, фото із соцмереж співачки

Настя Каменських поділилася в своєму Instagram новим роликом, в якому вона закликала всіх приймати і любити себе. Проте, окрім важливого повідомлення, шанувальники також звернули увагу на інтер’єр її будинку, розташованого на красивій ділянці, що вражає своїми масштабами. Двоповерховий будинок Насті — це не лише простір для життя, а й справжній оазис, де кожен елемент продуманий до дрібниць.

Сама територія огороджена зеленим парканом, що створює відчуття приватності. Коли ви потрапляєте на подвір’я, вас одразу ж зустрічає охайний газон, який виглядає так, ніби його щоденно доглядають професіонали. Цей зелений килим рясно засаджені різноманітними рослинами та деревами, які радують око яскравими кольорами в будь-яку пору року

У ролику можна помітити, як Настя насолоджується атмосферою свого дому, сидячи на кам’яних сходах, які ведуть до входу. Доріжка, викладена кам’яною плиткою, веде від сходів до чарівного саду, де кожна деталь продумана з любов’ю. Простір навколо будинку чудово оформлений.

Читайте також:

Розлученням запахло? Настя Каменських розповіла про повернення до колишнього: "Я розбила серце...".

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат.

Настя Каменських поскаржилася на ненависть у її бік: "Завжди став себе на перше місце".