За словами національного синоптика Станіслава Щедріна, українцям слід готуватися до суттєвої зміни погодних умов. В інтерв'ю Главреду він зазначив, що цього року на нас чекає різкий перехід від теплих осінніх температур до набагато холоднішої зимової погоди.

«Цього року буде різкий перехід з осені в зиму. Значне похолодання очікується в другій половині листопада. Будуть значні мінусові температури, навіть удень», – пояснив Щедрін.

Окрім цього, 28-29 вересня у різних регіонах України очікуються опади, особливо у західних, північних та частково у центральних областях.

Осінь
Осінь

Незважаючи на ці опади, температура залишиться відносно м'якою. У південних регіонах температура може досягати +30 градусів за Цельсієм. Однак у другій половині листопада прогнозуються сильні опади, що сигналізуватиме про зміну погодних умов.

«28-29 вересня в західних, північних і частково центральних областях України будуть опади у вигляді дощу. Але буде тепло. У південних областях може бути до +30. Але значні опади слід очікувати в другій половині листопада», - заявив синоптик.

Прогноз погоди
Прогноз погоди

Читайте також:

Готуйте шапки та рукавички: погода здивує раптовим похолоданням

Повінь століття: чи накриє жахлива погода Україну після катастроф у ЄС – синоптики попередили

Погода взимку неприємно здивує: буде зовсім не такою, як минула