Стало відомо, що незважаючи на війну та складну економічну ситуацію, на початку вересня 2024 року у Києві подорожчала оренда квартир.

Про це свідчать дані порталу M2bomber .

Так, середня ціна зросла на 19% і зараз становить близько 24,7 тис. гривень, що майже на 4 тис. більше за попередні 20,74 тис. гривень.

Доступні варіанти оренди можна знайти в Деснянському районі, де середня вартість становить 12,5 тис. гривень. У Святошинському районі ціни тримаються на рівні 14 тис. гривень, в Оболонському – 17 тис. гривень, а у Дарницькому – 19 тис. гривень. У Дніпровському районі середня вартість оренди сягає 20,5 тисяч гривень.

Високі ціни на оренду житла спостерігаються у Печерському районі столиці, де середня вартість сягає 36,3 тис. гривень. Цей район є одним із найпрестижніших у Києві, що пояснює значно вищі ціни на житло порівняно з іншими частинами міста.

У Києві найпопулярніші однокімнатні квартири, що орендуються за середньою ціною 15,2 тис. гривень, що складає 12% від усіх оголошень. Двокімнатні квартири здаються за 25,2 тис. гривень, що охоплює 8,4% ринку. Трикімнатні квартири мають середню вартість оренди в 40,6 тис. гривень та займають 10% оголошень.

Читайте також:

Все станеться дуже швидко: відомий провісник розповів, як закінчиться війна в Україні

Відомий російський актор, зірка культових серіалів, закликав росіян припинити воювати в Україні.

ВСУ розбомбили ще одну колону в Курській області, Путін вважає за краще мовчати, але відео вже є